Tragjedi në familjen shqiptare, Covid-i u merr jetën 2 vëllezërve në një ditë, njëri prej tyre kolonel

Aktualitet

Tragjedi në familjen shqiptare, Covid-i u merr jetën 2

Dy vëllezër nga Mati kanë humbur jetën në 24 orët e fundit si pasojë e infektimit me virusin e rrezikshëm Covid-19.

Tragjedi në familjen shqiptare, Covid-i u merr jetën 2

Bëhet fjalë për vëllezrit Luan Domi 55 vjeç dhe Fatmir Domi 60 vjeç, njëri prej të cilëve kolonel.

Tragjedi në familjen shqiptare, Covid-i u merr jetën 2

 Vijojnë të jenë të larta shifrat e të infektuarve dhe viktimave nga Covid-19 në Shqipëri. Sipas bilancit të publikuar nga Ministria e Shëndetësisë, në 24 orët e fundit në vend kanë ndërruar jetën 20 pacientë dhe janë infektuar 916 persona. 

ME TE LEXUARAT