"Jam demokrat", autori i të shtënave në zyrën e PD në Kavajë tregon pse ndodhi ngjarja

Aktualitet

"Jam demokrat", autori i të shtënave në zyrën e PD

Ndriçim Jonuzi, i cili është shpallur në kërkim nga policia për të shtënat me armë pasditen e djeshme në një nga zyrat e Partisë Demokratike në Kavajë, nga arratia ka sqaruar arsyet që sipas tij çuan në përplasje dhe ne konfliktin qe solli si pasoje plagosjen.

Jonuzi thotë se gjithçka ndodhi nuk ka të bëjë me politikën por për shkak se sipas tij personat me të cilët u konfliktua i kishin zënë rrugën një nënë me shami dhe pasi ky i kishte kërkuar llogari ata u sollën në mënyrë arrogante.

Jonuzi thotë se gjithçka ndodhi nuk ka të bëjë me politikën por për shkak se sipas tij personat me të cilët u konfliktua i kishin zënë rrugën një nënë me shami dhe pasi ky i kishte kërkuar llogari ata u sollën në mënyrë arrogante.

Ndriçim Jonuzi, i cili është shpallur në kërkim nga policia për të shtënat me armë pasditen e djeshme në një nga zyrat e Partisë Demokratike në Kavajë, nga arratia ka sqaruar arsyet që sipas tij çuan në përplasje.

Jonuzi thotë se gjithçka ndodhi nuk ka të bëjë me politikën por për shkak se sipas tij personat me të cilët u konfliktua i kishin zënë rrugën një nënë me shami dhe pasi ky i kishte kërkuar llogari ata u sollën në mënyrë arrogante.

ME TE LEXUARAT