Drejtori i policisë së Vlorës, Ermal Muçaj nën "sitën" e AMP, a e kaloi Vettingun?

Aktualitet

Drejtori i policisë së Vlorës, Ermal Muçaj nën

Drejtori i policisë së Vlorës, Ermal Muçaj kalon Vettingun.

Ai u cilësua i pastër në të tre shtyllat, pasurinë, kontrollin e figurës dhe vlerësimin e aftësive profesionale.

Që nga data 18 dhjetor, kanë nisur seancat publike me subjektet e vlerësimit kalimtar që pas ndryshimeve të fundit ligjore, kryhen nga Trupa e Vlerësimit që është ngritur pranë Agjencisë së Mbikëqyrjes Policore.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

 

ME TE LEXUARAT