Burri iu vra me 6 plumba, bashkëshortja: Si e futi në kurth vrasësi 15-vjeçar

Aktualitet

Burri iu vra me 6 plumba, bashkëshortja: Si e futi në kurth

Bashkëshortja e Endri Mustafës, i cili u vra dje në Shkodër, ka treguar të gjithë çfarë ndodhi në minutat e fundit kur burri i saj ishtë në shtëpi.

"Atë natë ka dalë 10 të darkës. Endri kërkoi të dilte nga banesa dhe me tha me jep një xhakovento dhe më tha po shkoj deri në livadhe dhe po vij për 10 minuta, nuk po vonoj tha. Unë i thashë të lutem mos del se është natë por më tha nuk vonoj dhe vij menjëherë. Doli me këtë djalin komshi 15 vjeçarin, ai po e kërkonte që nga mesdita. I kishte bëre disa muhabete 15 vjeçari por nga që ishte në atë moshë nuk ia kemi vënë veshin dhe i thash burrit mos u merr me të sepse e njihnim çfarë fëmijë është dhe se me kë merrej ai. Burri e anashkaloi atë dhe iku në 10 të darkës dhe nuk u kthye më.

Nuk me ka thënë se as se për çfarë po shkonte dhe as se çfarë do bënte. Nuk e di arsyen e vrasjes sepse Endri nuk ka pasur asnjë konflikt me askënd dhe nuk i ka bërë askujt keq. As nuk ka pasur kërcënime dhe as nuk ka kërcënuar kënd. Ai 15 vjeçari erdhi për qejf dhe kaq sepse Endri nuk ka dale jashtë sepse nuk kishte besim tek askush. 15 vjeçari i ka thënë burrit që nuk po të shkruaj mesazhe por dije që kur të dërgoj një fotografi të një kali dil jashtë. Një djalë 15 vjeç të shprehet ashtu se di, dikush është pas tij sepse nuk kemi pasur konflikt as me të.

Qe kjo ka lidhje me Licët nuk është e vërtetë dhe unë e kam deklaruar edhe në polici sepse kemi shkuar shumë mirë", tha ai.

ME TE LEXUARAT