Aeroporti i Vlorës, nënshkruhet kontrata me kompaninë fituese!

Aktualitet

Aeroporti i Vlorës, nënshkruhet kontrata me kompaninë fituese!

Nënëshkruhet kontrata me me kompaninë fituese për që do i hapë rrugë nisjes së punimeve për aeroportin e Vlorës.

“Më në fund rrugë ndërtimi i një tjetër porte të qiellit të Shqipërisë, Aeroporti i Ndërkombëtar i Vlorës, i cili do të jetë një tjetër motor i ri i ekonomisë shqiptare përtej pandemisë. Nënshkruhet kontrata e shumëpritur pas një pune të gjatë këmbëngulëse dhe brenda Mandatit të Tretë kjo portë e re do të hapet për shqiptarët e për turistët nga mbarë bota”, shkruan Rama.

ME TE LEXUARAT