Rudina Dembacaj bën për “një lek” Alfion: Po mirë o zotëri, si nuk ke turp...?!!!

Showbiz

Fatma Methasani e ftuar në “Mos i fol shoferit”, gjatë bisedës me Rudina Dembacaj ka folur për shtatzëninë dhe marrëdhënien me Alfion. Fatma tregoi se Alfio ndonëse është kuzhinier nuk gatuan asnjëherë në shtëpi dhe Rudina Dembacaj i kërkoi ta merrte në telefon.

Biseda mes Rudinës dhe Alfios:

Rudina: Po mirë o zotëri a nuk ke turp që nuk i gatuan gruas në shtëpi?

Alfio: Gënjen nuk është e vërtetë.

Rudina: Si nuk është e vërtetë?

Alfio: Gatuaj ndonjëherë

Rudina: Kur? 1 herë në vit?

Alfio: Po mirë është njësoj sikur ti të bëje një emision në mëngjes, një emision pasdite dhe një emision në darkë.

Rudina: Nuk ka asnjë justifikim

Alfio: Në rregull nuk ke faj.

ME TE LEXUARAT