Ekonomia

Lajm i mirë për emigrantët në Greqi, Capital Controls, drejt heqjes së plotë

Qeveria greke ka vendosr heqjen e plote të kontrollit mbi qarkullimin e kapitaleve i njohur si Capital Controls.

Ministri i Financave Christos Staikouras u ka dërguar përfaqësuesve të kreditorëve dispozitat e këtin ligji njofton Tv Tribuna.

Nëse kjo nismë miratohet atëherë ekspertët vlerësojnë se ankat do të kenë likuiditet më të garantuar dhe bizeset e familjet mund të marrin kredi me kosto më të ulët.

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close