Sport

Shuhet shpresa për Skënderbeun, KAS i jep të drejtë UEFA-s, 10 vjet pezullim

Klubi Korçarë, shpresonte që të merrte një lajm të mirë nga Luzana. Por kjo gjë nuk ka ndodhur, shpresat e klubit janë shuar përfundimisht.

Ditën e sotme CAS, ka marrë vendimin përfundimtarë mbi Skënderbeun duke e lënë në fuqi vendimin e saj të mëparshëm, ku e kishte dënuar Klubin Korçarë, me 10 vite jashtë Evropës dhe me 1 milion euro gjobë.

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko gjithashtu

Close
Back to top button
Close
Close