Aktualitet

Dom Gjergj Meta: 30 qershori, pika më e lartë e një absurdi shoqëror

Kleriku i njohur katolik, Dom Gjergj Meta, Ipeshkv i Dioqezës së Rrëshenit, shkruan se 30 qershori, dita kur u zhvilluan zgjedhjet për pushtetin vendor, është pika më e lartë e një absurdi shoqëror.

Në një postim në rrjetet sociale, Gjergj Meta shkruan, se kjo është e paprecedentë në historinë e demokracisë dhe se gjykata thjesht po legalizojnë këtë absurd.

“A po shkon Shqipëria drejt një autokracie? Këtë nuk e di, ndoshta po ndoshta jo. Por me siguri, pas 30 qershorit, jemi në pikën më të lartë të një absurdi shoqëror, paprecedent në historinë e demokracisë. Gjykatat thjesht po legalizojnë këtë absurd”, thekson kleriku i njohur katolik në reagimin e tij.

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close