Soft

Si të jemi sa më fotozhenikë në foto?

Në epokën e selfieve, të jesh fotozhenik është një superfuqi sepse ndihmon në numrin e lartë të ndjekësve dhe jo vetëm.

Në këtë mënyrë do të keni edhe më tepër përfitime ekonomike pasi do të mund të reklamoni produkte nga kompani të interesuara për profilet e influencuesve në rrjetet online.

Nëse mendoni se nuk jeni fotozhenik, gaboheni, është e realizueshme me këto këshilla:

Anojeni pak qafën dhe shikoni drejt dhe në objektivImage

Mbajini për 5 sek mbyllur sytë dhe më pas shkrepeni foton që të mos dilni me sytë mbyllur në foto

Pozoni në një sfond me dritë të dalë më në dukje figura juajImage

Zmadhoje shikimin përpara se të shkrepësh fotonImage

Që pupila e syrit të zgjerohet duhet të shikosh në një dritë për pak sekonda e më pas shkrep fotonImage

Zhduk rrudhat në qafë, zgjate pak atë dhe në momentin e fotos afroje fytyrën tek aparati, del më bukur

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close