Ekonomia

Shkarkohet drejtori i përgjithshëm i Tatimeve Enton Duro

Shkarkohet drejtori i Përgjithshëm i Tatimeve, Enton Duro. Ai u emërua në këtë post, 3 muaj më parë, më 27 mars duke zëvendësuar në këtë post, Vasilika Vjeron.

Performanca e ulët dhe mosrealizimi i objektivave kanë qenë ndër shkaqet e shkarkimit të tij nga Posti i Kreu të Përgjithshëm të Tatimeve.

Pavarësisht shkarkimit të kreut të deritanishëm të institucionit ende nuk është njoftuar emërimi i drejtuesit të ri.

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close