Soft

Emrat më të pëlqyer nga prindërit për fëmijët në 2019-ën

Faqja e prindërve ‘Baby Centre’ ka bërë disa kërkime në emrat më të njohur të zgjedhur nga prindërit në 2019 për foshnjat e tyre të porsaardhura në jetë dhe i ka ndarë ata sipas gjinisë në emra meshkujsh dhe femrash. Nga ‘Game of Thrones’ Maisie Williams, e cila luan Arian, dhe Emilia Clarke, që luan Daeneris, të dy dukeshin qartë me të dy emrat që shfaqeshin në listë.

Ndërkohë emrat e karaktereve Tirion dhe Theon u rritën në popullaritet dhe 2019 madje ka parë një regjistrim për kombinimin e karakterit të dyfishtë të Aria Cersei.

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close