Uncategorized

Zgjedhjet në Shkodër, Ademi-Bazhdari akuza të ndërsjella për presion nga kundërshtari

bazhdari-ademiKandidatet për Bashkinë Shkodër kanë shkëmbyer akuza ndaj njëra tjetrës për atë që ata e quajtën presion ndaj rivalit politik.

Voltana Ademi e PD u shpreh se  në mënyrë të paprecedent janë përdorur materiale promocionale: fletushka, fletëpalosje, makina me logo të PS-së dhe të kandidates pranë qendrave të votimit, çafrë është tërësisht jashtë standardit të vototmit.

“Prandaj ne i jemi drejtuar KQZ-së, për të respektuar standardin dhe për të shakuar drejt një procesi të rregullt zgjedhor, sikurse në fakt, e kërkon ligji”, ka thënë .ajo

Kurse Keti Bazhdari ka bërë thirrje  për uljen e  presionit nga rivali politik.

“Dua t’i them që në radhë të parë, duhet të tregojme qytetari, modelin e Shkodrës dhe më pas, t’ua lëmë qytetarëve shkodranë të tregojnë se kush ësntë ajo çfarë ata raealisht meritojnë.

Ka pasur disa probleme, si në Bardhaj, apo presione në qendra votimi, bllokim i procesit me kohë të pjesshme etj., prandaj duhet te ulet presioni në qendrat e votimit.

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close