Uncategorized

Shkodër, pretendohet se boja hiqet lehtësisht

shkNe Shkoder, boja hiqet lehtesisht nga gishti. Kjo konstatohet ne qendren e votimit 252, 253. ja qytetari qe ka votuar dhe ne gishtin e tij nuk dallohet me boja.

loading...

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close